KATEGORIER


MENU
PERSONLIGE FAVORITTER

SIDER ALFABETISK 
  
Forside > Spil

Spil


Som ninja skal du kæmpe mod andre

I dette bordtennisspil kan du vælge din modstander og hvilket slags bat du vil spille med. Du bruger musen til at styre.

Hockeyspil hvor man spiller 3 mod 3.

4-hjulstrækkere. Race gennem banen, saml diverse bonuser op og nå til de forskellige check points til tiden.

Få 5 på stribe, og rækken forsvinder.

7 kabale kender de fleste. Sort oven på rød og omvendt. Få den til at gå op, ved at få alle kortene til at ligge i rigtig bunke foroven, som går fra es til konge.

Spil air hockey som du kender det fra diverse bowling- og spille haller.

Gælder om at forhindre din by i at blive bombet. Bomberne bliver destrueret ved at trykke på det bogstav som står skrevet på de foreskellige bomber.

Et arkade spil, hvor det gælder om at holde myreren igang hele tiden, ved at sørge for labyrinten aldrig stopper og hele tiden viser en vej.

Få hvalen til at puste skibet igennem de mange isbjerge, som den møder på dets vej.

Bil action spil, hvor gælder om at komme først i de forskellige løb. Du kan skyde og smadre din modstandere, dermed have større chancer for at vinde. Plus du har din egen garage, hvor du kan fixe dine biler m.m..

I dette spil skal du smadre de forbipasserende biler.

Frisk til et spil Backgammon - Du kan spille mod andre over nettet eller blot spille med computeren.

Kæmp din vej op i Base Jumping leaguen, og bliv kongen af extreme sport.

Din opgave er at beskytte dit hjemland mod invasion af orcer. Dine soldater er intelligente og vil gøre deres bedste for at slagte bæsterne. Som kommandor er det din opgave at købe flere soldater ved at indsamle guld.

Pong clon. Her kan du dog også skade modstanderen ved at skyde våben efter ham. Se under Controls, hvordan du gør.

Find ud af hvor fjendens skibe er før han finder dine skibe.

Det velkendte sænke-slagskib.

Fedt 3D bilspil med flere levels, som bliver mere og mere udfordrende. Undervejs skal du opsamle forskellige ting.

Skyd så mange af målskiverne ned som overhovedet muligt inden tiden løber ud. Du er udstyret med en maskinpistol og en almindelig pistol, så det skulle ikke være noget problem. Men pas på målene er i stand til at skyde igen, så glem ikke at skyd efter health pakkerne. Du bruger musen til at skyde, reloader på ?R? og skifter våben på ?SPACE?.

Simpelt lille spil, der sagtens kan give en grå hår i hovedet. Ideen er simpel. Men det taktiske er straks noget andet. Her skal dine grå celler virkeligt op i omdrejninger.

Planterne vokser hurtigere end du kan følge med, kan du finde ud af at få styr over problemet?

Det gælder stadig om at placere dine våbner på strategiske steder, så de kan nedskyde så mange balloner og så hurtigt som muligt. Klik på et tårn på højre side for at vælge det. Derefter skal du klikke på et frit område på banen for at placere det valgte våben. Hvert våben koster noget, så du har derfor ikke uendeligt mange våben at gøre godt med. Du bruger musen til at styre.

Du kører rundt på en BMX park, hvor du så skal lave forskellige tricks.

Sjovt BMX spil hvor det gælder om at lave en masse cool tricks og optjene point.

Det velkendte bobspil

Saml alle bomber som er spredt på hver bane og undgå de onde snemænd og snegle.

Ny version af Arkanoid. Ødelæg murstenene og saml powerups op, som kan hjælpe dig med at gennenføre banerne hurtigere.

Du skal styre en hoppende bold igennem nogle baner. Undervejs skal du prøve på samle mønter, for at få ekstra liv.

Det velkendte Bowling.

Med din bue og dine pile skal du forsvare dig selv og din borg mod de angribende fjender.

Der skal skydes på de mange fjender, der angriber fra flere sider. Du kan opsamle våben undervejs. Hvis du skyder en tønde i stykker, fungerer det som en granat.

Udryd alle zombierne med forskellige våben. Alt lige fra pistol til bazooka.

Gælder om at fjerne tre eller flere ensfarvede brikker.

Hjælp Bruce Lee med at komme op i toppen af tårnet

Spræng så mange bobler i luften som du kan. Sigt din bobbel mod mindst tre på hinanden hængende bobler med samme farve. Du bruger musen til at styre.

Det gælder om at skyde kuglerne i stykker, indtil de helt forsvinder. Du kan samle forskellige ting op undervejs.

Skyd alle boblerne så hurtigt som muligt! Når du rammer en bobbel deles den i to halve bobler. Dem skal du også skyde på, så de igen deles til endnu mindre bobler. Når de når en hvis minimumstørrelse forsvinder de.

Et fedt matrix spil, hvor man kæmper imod en anden. En fed funktion i spillet er slowmotion!

Hop fra stamme til stamme og lad ikke sneglene ramme dig.

I dette spil gælder det om at komme først.

Rigtig godt shoot?em up spil, hvor du styrer Bush. White House er blevet invaderet af terrorister og det er op til dig at eliminere dem.

Dit skib er ved at blive invaderet af Armada. Som kaptajn må du beskytte dit skib. Sænk de fjendtlige skibe inden de sænker dine!

Et bilspil, hvor du skal køre race med campingvogn, kan godt være lidt besværligt.

Det gælder om at have ro på nerverne, når du skal til at styre musen. Du skal få katten hen til kurven for at hente killingen. Men du skal være meget forsigtig, da vejen derover kan være meget svær.

Kom bag rattet i dette fede Rally spil og gennemfør 3 baner i forskellig terræn.

Gælder om at guide den lille kylling hen i mål, ved at ligge små knapper som viser en vej til den. Skal gå hurtigt.

Det gælder om at fjerne så mange brikker som muligt.

Du skal forhindre banditterne i at overtage stranden. Elimér banditterne og red VIP's og civile og saml på stjerner for at opgradere dine soldater. Du kan løbende rekruttere flere soldater til dit team og selv bestemme hvilke du vil bruge til de forskellige missioner. Du bruger "W A S D" til at styre og skyder med musen.

Puslespil med 12 forskellige billeder at sortere imellem. Sværhedsgraden kan også justeres.

Fodboldspil. Vælg et hold fra de 8 lande og vind den nationale cup og kom på dagens highscore

Det velkendte minigolf

Fjern kasserne så hurtigt som muligt ved at danne kæder bestående af 3 ensfarvede kasser.

Forsvar dine ædelstene fra at blive stjålet af usle tyveknægte. Placér dine forsvartårne rundt omkring på banen for at holde dem væk. Tårnene kan opgraderes i løbet af spillet, således de bliver endnu bedre. Du bruger musen til at styre.

Her er et lille tænke spil, som du kan pusle med. Du skal fylde et 9x9 gitter ud med tal fra 1 til 9. Hvert tal må kun forkomme én gang på hver række. Endvidere skal alle tallene forkomme for hver 3x3 kvadrat.

Spil dam mod computeren. Det gælder om at snuppe alle modstanderens brikke.

Spil dam mod computeren. Det gælder om at snuppe alle modstanderens brikke.

Den klassiske 7-kamp er på banen igen. Dog er det et gammelt spil (2-3 år gammelt) men der er dog det hele med. 100 meter hæk, højdespring, længdespring, 200 meter, spydkast, kuglestød, og 800 meter.

Du skal stoppe dine fjender fra at rejse hele vejen over din skærm. Du kan købe forskellige forsvarsvåben, som skal placeres på kortet.

Gælder om at detonere alle bomberne uden selv at blive sprængt med eller falde ud af banen.

Hjælp Diddl med at plukke en stor buket blomster til Diddlina.....

Diddl vil prøve at udtrykke sin store kærlighed for den dejlige Diddlina ved at forære hende et sæbeboblehjerte. Men det er ikke helt så nemt, da han bliver nødt til at føre hjertet gennem en lang snæver gang, hvor væggene ikke må berøres, for så går dets skrøbelige hjerte i stykker! Hjælp derfor Diddl med at bringe hjertet sikkert og hurtigt til Diddlina.

Drømmer du om at være tjener på en travl restaurant? Bane 1 er en introduktion, der lærer dig, hvad du skal gøre i spillet. Her er den korte version: Når gæster dukker op, trækker du dem over på et ledigt bord. Når de lægger menukortet ned på bordet, går du hen til dem for at tage imod deres ordre og aflevere ordresedlen på venstre side på desken øverst oppe. Så går kokken i gang med at lave maden. Når maden er færdig henter du maden og leverer den hen til det korrekte bordnummer. Når gæsten er færdig med at spise, går du hen til dem, så de kan betale regningen og gå. Herefter skal bordet ryddes, så bordet er ledig til den næste gæst. Tallerkenerne skal lægges i opvaskevognen, som du finder øverst til højre.

Fjern 3 eller flere ensfarvede æg. Du kan vælge mellem 2 måder at spillet på, enten på tid eller indtil der ikke er flere muligheder.

Et anderledes golfspil, hvor golfkuglen ikke mere er en del af spillet ;-)

Dokter Rargo har brug for hjælp på det travle hospital, og det er her du kommer ind, se hvor god du er til at tage dig a patienter med mere.

Dolph har fået en drømme-mission af selveste B. S. Christiansen. Han skal samle uran til en brintbombe. For at holde varmen i den arktiske kulde, må han slå ihjel. Med piletasterne styrer du Dolph. Med mellemrumstasten svinger Dolph køllen.

I dette spil skal du score flest mulige point med delfinen ved at lave saltomortaler og spins i luften.

Lav forskellige tricks og scor så mange point, som du kan

Et spil i stil med Donkey Kong. Du skal samle kroner, mens du arbejder dig op i banerne. Men pas på bomber og brændende olie. Du styrer med pile-tasterne og hopper på SPACE.

Her er et spil som vil bringe nostalgien frem. Du styrer med piletasterne. Mellemrumstasten bruger du til at hoppe med.

Gælder om at samle så mange donuts som muligt inden tiden er udløbet.

Masser af gode børnespil

Fedt bilspil, hvor du køre flere løb, og tjener penge op, Så du kan bygge din bil federe og federe!

Lille bilspil hvor de gælder om at kommer først i mål ved at nedkæmpe dine modstandere med opfindsomhed og speed.

Hjælp Darkwing Duck med at skyde Quacker Jacks bobler ned.

Fight spil hvor du skal eliminere fjenden hurtigst muligt. Send dine slag og spark afsted hurtigt eller i slowmotion, som skader mere men kræver mere energi. Du bruger ?A? til at slå, ?S? til at sparke, ?D? til at gribe fat med. ?Q?, ?W? og ?D? er det samme bare i slowmotion. Du bruger pile-tasterne til at styre.

Sjovt skydespil , hvor du skal skyde smileys.

Fjenden nærmer byen. Du er den eneste til at forsvare den.

Et lille skægt og simpelt spil. Find 5 fejl på billedet

Det klassiske 4 på stribe. Spil enten mod computeren eller en ven.

Godt børnespil hvor er en fisk der skal spise sig større. Undgå de fisk der er større end dig selv.

Jo større fisk du fanger desto flere points får du.

Velkommen til verden af Fishy. Du starter som en lille fisk og skal spise dig stor ved at spise endnu mindre fisk end dig selv. Undgå at svøm ind i de store fisk, ellers bliver du selv spist!

Vælg et par sko og en kugle og gå i gang med at bowle.

Spil skak mod computeren.

Du skal placere dine tårne på strategiske steder, så de kan nedskyde så mange monstre og så hurtigt som muligt. Klik på et tårn på højre side for at vælge det. Derefter skal du klikke et sted i det grønne område på banen for at placere det valgte tårn. Hvert tårn koster noget, så du har derfor ikke uendeligt mange tårne at gøre godt med. Når du vil starte spillet, klikker du bare på start-knappen nederst på siden. Undervejs i spillet har du også mulighed for at købe tårne og placere dem på banen mens monstrene løber eller flyver forbi.

Et spil i stil med Counter-Strike. Din mission er at befri gidslerne fra terroristerne. Du bliver udstyret med 3 foreskellige våbener: en Desert Eagle, en M4?er og en Sniper riffel, som kan fås på tasterne ?1?, ?2? og ?3?. Du bruger tasten ?E? for at søge dækning og ?R? for at reloade. For at bruge flashbang, skal du trykke på ?F?.

Er du til bordfodbold? Så er dette spil helt sikkert noget for dig! Start spillet med at vælge dit hold fra Premier League.

I Football Volley skal du skyde på mål. Det gælder om at have en rigtigt timing.

Du er en mand som bare løber afsted. Du skal være så hurtig til at sige hvad han skal gøre, kravle op af en mur, hoppe over en bænk med mere. Hvis du er for langsom, går han i stå og du skal starte forfra.

Du har mulighed for at spille mod computeren eller en ven. Du bruger musen til at styre.

Kan du score på frispark? så prøv det her spil hvor det gælder om at nå så langt som overhodet muligt ved at score på tid.

Vælg din bane og få din frø til at hoppe først over målstregen. Pas på diverse forhindringer.

Fjern 3 eller flere sammenhængende frugter og få point.

Et spil i stil med Trial Bike spillene. Her er biken bare skiftet ud med en truck. Du bruger pile-tasterne til at styre.

Garfield går på opdagelse i et hjemsøgt hus da det gælder om donuts, men sørg nu for at han ikke bliver alt alt for bange!

Du står på mål og skal redde så mange skud som muligt.

Sjovt guldgraver spil. Kast din økse efter de blokke som ligger i par eller flere. Det er kun guldblokkerne som giver points.

Her skal du finde vejen ud af gravkammeret ved at samle nøgler, penge og liv. Pas på alle de forhindringer der er, pikke der komme op fra gulvet m.m..

Kast æbler ned fra Golden Gate Bridge og ram de forbipasserende. Men lad nu være med at ramme polititet.

Et rigtig guldgraver spil, hvor du skal skaffe så meget guld som muligt. Diamanter og pengeposer er også rigtig gode.

Kan du vinde hele staten Texas i poker, og blive guvernør. For at opnå målet skal du først vinde hvert eneste hus i staten.

Sjovt spil hvor du skal flyve dit rumskib på forskellige missioner.

Dræb alle dine fjender før de dræber dig. Til dette formål er du udstyret med alverdens våbener, alt fra uzi?er til bazookaer. Du bruger ?WSAD? til at styre, kaster molotov cocktails med ?E?, kaster miner med ?R?, hopper på ?SPACE?, dukker på ?CTRL? og vælger våben fra ?1?-?5?.

Styr bolden til måls uden at få den udover kanten.

I dette spil skal du hoppe op efter grøntsager.

Nedkæmp fjenden og fuldfør din mission. I dette spil har du 15 baner og over 30 våben at vælge imellem. Du styrer med A og D, bukker på S og hopper på W - du kan hoppe 2 gange yderligere, mens du er i luften. Q og E for at skifte mellem våbener. til at skifte mellem granat og kniv. Holder du SPACE ned i længere tid og trykker på W, så laver du et hyperjump

Hjælp George Bush med at komme godt ind i hans nye job som pølsemand. Han evner kommer på prøve i 5 lokationer i the big US. Sørg for at kunderne for det de vil have hurtigt og korrekt. Du bruger musen til at styre.

Online tegn og gæt spil

Kør en kæmpe rally bil, og prøv undgå at crashe bilen på den glatte is.

Du skal lokke dine fjender i fælder, så du kan springe dem i luften, søg for at finde en masse power-ups og ekstra liv.

Hold bolden i luften så længe som muligt. Det gør du ved at trykke under bolden med musen.

Du skal svinge dig i lianerne så langt som muligt. Du kan score ekstra point undervejs. Hvis du falder ned, må du håbe, at der er en åkande under dig.

Det gælder om at hoppe over stængerne, i den rigtige rækkefølge.

Spil kalaha med snegle mod computeren. Man kan også spille imod en ven.

Sjovt fodboldspil, hvor du kan spille mod computeren eller en ven som sidder ved siden af dig.

Vær med i konkurrencer og vind masser af penge på billige.dk.

I dette bilspil kan du udfordre computeren eller en ven til at køre om kap på forskellige baner. Du bestemmer antal omgange og om man kan smadre hinandens biler.

Lav en snemand. Klæd ham som en soldat, en klovn, en kok, en gentleman og så videre. Brug mus, med træk og slip til at vælge hvad snemanden skal have på.

Det er et sjovt spil, det gælder om at få så mange mænd gennem banen som muligt, ved at sætte nogle til f.eks at grave eller hygge eller stoppe de andre. prøv det det er meget sjovt og der er mange baner.

Gælder om at skyde ridderne ned med din bue og pile inden de når hen til dig!

Slå de andre hjem og undgå at de andre slår dig hjem. Du skal slå en 6?er for at komme ud.

God online vesion af det velkendte ludo

Vælg en pige som rytter og den hest du mener passer til hende, så de kan komme ud og ride.

Du skal levere folks pakker hurtigst muligt. Kan du levere pakkerne til tiden?.

Match to ens frie brikker.

Du skal fjerne hele bunken af Mahjong brikker ved at finde 2 ens brikker. Du kan kun fjerne brikker som er frie, dvs. brikker som ikke er omringet af andre brikker.

Spil kalaha med snegle mod computeren. Man kan også spille imod en ven.

Du skal tjene nok penge til at købe det store palæ til 10 millioner pund. Dette gør du ved at købe og sælge huse på det rigtige tidspunkter, da huspriserne har det med at falde og stige som i virkeligheden. Du køber og sælger huse ved at klikke på dem.

Det kendte mastermind spil, hvor du skal gætte placering og farver på fire brikker.

Du skal smadre og skyde alt ned, som kan være en trussel. Du har en tank til at gøre det med.

Du skal render rundt og skal udføre forskellige opgaver

Vælg en bil og race mod tre andre modstandere som styres af computeren. Du kan få ekstra fart på, når din Nitro er klar. Hold øje på Nitro-indikatoren nederst til højre. Når den blinker, så kan du trykke på mellemrumstasten for at få ekstra fart på.

Det gælder om at hoppe på miner og undgå fælder

Det klassisk minestryger spil.

Anderledes og morsomt fodbold spil, hvor holdene er hulemænd og bolden er af sten! hehe..

Et bilspil i stil med Micro Machines, bare hvor der er et slags rumskib.

Sjovt lille Minigolf spil

Minions er et holdbaseret strategispil. I hvert hold er der 6 spillere, som skal kæmpe om at besejre hinandens base. Undervejs kan du via din experience gå op i level og på den måde opgradere dig selv til en dræbermaskine. Du bruger musen til at styre.

Din mission er at finde en skjult samling sjældne og meget værdifulde miniraler i jorden.

Motocross spil, hvor du skal samle ting ind og lave fede hop uden at vælte.

Dette er multiplayer skak. Du har altså mulighed for at spiller mod rigtige mennesker. Der er to måder at spille på. 1) spil mod en tilfældig. 2) spil mod en ven.

Spil Hjertefri mod computeren eller andre verden over.

Masser af pony´er. Her kan børn tegne og spille små spil.

Der er 2 måder du kan vinde racet på. Kom først over målstregen eller eliminér alle dine modstandere ved at køre ind i dem. Du bruger pile-tasterne til at styre og trækker i håndbremsen på SPACE. Holder du håndbremsen nede samtidig med at du trykke på en pil-tast, så udfører du et stunt.

Basketball spil, hvor det gælder om at lave så mange 3-point scoringer som muligt, fra forskellige vinkler.

Gælder om at komme igennem trafikken så hurtigt som muligt, for du kan nå være på det rette sted på det rette tidspunkt!

Et sjovt lille ninja spil med masse af fede slåskampe og god musik.

Ogame er et strategisk online simulations spil, hvor flere tusind spillere kan interagere med hinanden på samme tidspunkt. Det eneste du bruger er en standard internetbrowser. Som en imperator starter du på din egen lille planet. Her finder du råstoffer n

Gælder om at skyde dine fjender ned inden de når ind til slottet og beskadiger det - Beskyt slottet med alle dine krafter og muligheder!

Beskyt din landsby ved at opbygge den og tilegen dig specielle evner til at nedkæmpe gobliner og orcs.

Her gælder det om at kaste snebolde på pingviner, så de sidder fast på målskive.

Det velkendte pacman

Hjælp nisserne med at fylde slæden med pakker. Undgå at samle bomberne op!

Gælder om at skyde de grønne tingester indtil de helt forsvinder, og pas på du ikek bliver ramt af dem!

Papa Louie udvider endnu engang forretningen og åbner en ny Taco Shop, hvor du bliver sat til at styre den. Tag imod ordrer fra kunderne, grill kødet, tilsæt tilbehør og servér for de sultne gæster. Læg mærke til hvordan kødet skal steges og rækkefølgen hvorpå ingredienserne skal i taco-skallerne. Du bruger musen til at styre.

Man skal lappe hullerne med det stof du er blevet stillet til rådighed i hver bane. Jo hurtigere du gennemfører hver bane jo flere points får du. Du bruger musen til at styre.

Udfyld hele banen med kasser, og spær de farlige spøgelser inde i dette simple men absolut underholdende spil

Du kan vælge mellem tre forskellige motiver over puslespillet. Hvert motiv har 3 sværhedsgrader.

MTV har lavet et spil over det populære show Pimp My Ride, så du nu har muligheden for selv at pimpe din helt egen bil fra bunden.

Kan du drive den ultimatve pizza restaurant. Du skal sikre dig at så mange kunder som muligt er tilfredse, men pas på, du kan hurtigt få travlt.

Hvor lang tid kan du holde som ekspedient i fast food branchen

Du skal race på diverse planeter. Byg din egen bil op, og vind penge i de forskellige løb.

Flyvespil, hvor du skal skyde alle fjender.

Et flot og underholdende remake af klassikeren Bomberman - Instruktion Ved 1-player styrer du med piletasterne og lægger bomben på tilte-tasten (~) og ved 2-player styrer du med WASD og lægger bomben på paragraf-tasten. Enjoy!

Texas hold em med ekstra muligheder ud over andre [url=http://www.pokerlistings.dk/]poker spil[/url] online. Her kan du spille en hel sæson, med din eget navn. Mod computeren som har forskellige niveauer

Du skal passe en pony børnehave. Gør det godt og få masser af point.

Løb med Sandy, Rosy eller Stella i dette lille søde hestevæddeløb. Saml æbler for at fylde energidepoterne. Du kan også samle magiske power-ups for at få særlige evner. Du styrer med musen.

Du skal hjælpe Professor Fizzwizzle med at komme igennem nogle forskellige baner. Dette gør du ved at føre ham fra et punkt til et andet.

Fjern kubuserne ved at klikke på en gruppe af 2 eller flere af samme farve. Klikker du på en kubus, som er alenestående farvemæssigt mister du point. Prøv og se om du kan fjerne dem allesammen! Du kan rotere kuberne rundt for at danne evt. nye matches. Du bruger musen til at styre.

Fjern kubuserne ved at klikke på en gruppe af 2 eller flere af samme farve. Klikker du på en kubus, som er alenestående farvemæssigt mister du point. Prøv og se om du kan fjerne dem allesammen.

Skyd før han skyder dig, klik på revolveren for at reloade.

Byg din egen bane og race mod computeren eller en kammerat.

Rasterwerks er et 1st person skydespil, i 3D. Du skal muligvis installere et lille shockwaveplugin for at spille.

Du skal føre en firkant til mål gennem forskellige baner. Du styrer det hele med musen og som navnet på spillet antyder, er det hele vendt op og ned. Det vil sige, at hvis du vil flytte firkanten til venstre skal du rykke musen til højre osv.

Du starter med at vælge brik-farve: Sort eller hvid. Målet er at omdanne alle modstanderens brikker til din farve. Det gør du ved at omringe en række af modstanderens brikker ved at placere dine brikker i hver ende af modstanderens række.

Et godt 3D racer spil. Animationen er glidende. Du styrer med piletasterne.

Det klassiske Pinball. De flipper med ?z? og ?/? og fyrer bolden med ?Enter?. Hvis ?/? ikke virker, så prøv med ?*?.

Hvis du kender til [url=http://www.casinotop10.dk/roulette.shtml]Roulette[/url], så burde du vide hvad dette spil går ud på. Spil på nogle numre, rul kuglen og håb på det bedste.

Det handler det kun om én ting og det er at løbe. Du skal løbe fra ende til anden og undgå huller undervejs. Væggene kan flytte sig, hvis du vælger at løbe på dem. Du bruger pile-tasterne til at styre og hopper på "SPACE".

Gælder om at du skal redde dins landsby, da de onde har stjålet alt kost. Og den eneste der kan besejre dem er dig!

Gælder om at skyde krokodillerne. Skyd så mange af dem som du overhovedet kan nå inden tiden løber ud!

En anderledes version af sænke slagskib. Spillereglerne er de samme - Sænk fjendens skib før det sænker dig! Du styrer med pil-tasterne og skyder på SPACE.

Volleyball spil, hvor det er sæler der spiller på nordpolen.

Få fårene sikkert over vejen og floden. Pas på bilerne.

Et kabale spil. Du skal rydde bordet inden tiden løber ud, hvis kortbunken er brugt op og der er flere kort tilbage på bordet, har du tabt. Det du skal gøre er at matche kortet fra bunken med et kort fra bordet, hvis værdi er én lavere eller større end dét fra bunken. Forsøg også at opnå bonus ved at spille hurtigt. Du bruger musen til at styre.

Vent til du kan se den mindste bevægelse fra din modstander og skyd ham ned. Du skyder ved at trykke på mellemrumstasten. Hvis du skyder før din modstander overhovedet rører på sig, har du tabt.

Det Gælder om at hoppe over stængerne, i den rigtige rækkefølge.

Det gælder om at ride banen så hurtigt som muligt og prøve og lade være med at vælte fohindringerne ned. Du styrer med piletasterne og spinger med mellemrum.

Det gælder om at ride banen så hurtigt som muligt og prøve og lade være med at vælte fohindringerne ned. Du styrer med piletasterne og spinger med mellemrum.

Prøv at se hvor mange du kan huske. Det gælder om at huske så mange farver som muligt.

Gælder om at huske den rigtige rækkefølge som Simon viser!

Gå rundt på øen og saml flasker med dele af et skattekort. Find skatten

Gør klar til et slag futuristisk golf spil på svævende baner. Du bruger musen til at styre.

Bygge din helt egen racerbane og race mod computeren eller en ven.

Undgå at støde ind i vægge og dig selv.

Kast snebolde på mål så hurtigt og præcist som muligt

Guide boblen igennem banerne uden at sprænge den. Du bruger pile-tasterne til at styre.

Endnu et sjovt fodboldspil, her kan du vælge hvor mange mål man skal score, før kampen er færdig, plus styringen er meget specielt og udfordrende.

Vælg dit hold og få det i Premier Leaguen.

Du skal bruge mellemrums- og piletasterne.

Nu burde du vide hvordan det er at være en zombie nu. Hvordan det føles at blive jagtet. At blive hadet. Du har kæmpet for at overleve i en verden, som ingen mening giver. Men du har vænnet dig til det nu. Dine sanser er blevet skærpet. Du er omsider begyndt at forstå. Hvorfor være byttet, når du kan være jægeren. Du bruger musen til at styre. Peg og klik.

Flyt dig rundt og nedskyd rumskibene med missiler uden selv at blive ramt.

Grafisk flot og sjovt racer bil spil. For at vinde ræset gælder alle kneb og din bil er udstyret med den. Brug f.eks. en motorsav eller en varme søgende missil til at få modstanderen væk.

I dette spil gælder det om at ramme ensfarvet bobler og dermed sprænge dem så hurtigt som muligt. Du bestemmer retning ved at klikke på boblen.

Gælder om at bringe julemanden til målstregen, så hurtigt som muligt! Det specielle ved dette spil er at du skal bruge musen, og det er faktisk rigtig rigtig svært!

Du skal få kuglen gennem banen ved at styre med piletasterne og hoppe på space. Pas på, du ikke ryger ud over kanten.

Brug dråberne til at starte kædereaktioner, og forsøg at rydde brættet.

I dette spil skal du navigere dit rumskib gennem adskellige levels. For hver level du klarer modtager du 500 point.

Din misson er at eliminere nogle militære mål. Følg den gule pil for at identificere fjenden, men pas på de kan godt finde på at skyde igen. Du bruger musen til at styre flyet, skyder på venstre museknap og affyrer missiler på ?SPACE?.

Du skal du nedkæmpe andre Stickmen med forskellige våben du finder på banen. Spilleren med flest kills til slut i hver runde vinder. Bevægelse: Piletaster eller W - A - S - D Angrib: Venstre knap på mus, SpaceBar eller Nummer 0 Stilling: Shift, B, 1 Chat: Enter, T Gå: V, (Backslash) Hvis du ønsker at starte privat spil kun med dine venner, så log ind i lobbyen og tryk "Create Private", tilføj arena detaljer og tryk OK. Derefter kan dine venner vælge "Join Private" og indtaste arena navn.

I dette spil går du rundt i den 2. dimension og skal tjene penge og få jobs med mere.

I dette spil gælder det om at gennemfører over 8 skøre stunt kørsler og bliver Årets Stunt kører. Fedt gameplay!

Japansk puslespil hvor det skal lege med en masse numre, og få det hele til at passe sammen.

Flot grafik og gameplay. For at kunne race imod computeren skal du først slå rekorden i Time Trial Moden.

Sjovt puslespil hvor det gælder om at fjerne 3 eller flere der er ensfarvede brikker!

Et anderledes slags pong spil, hvor man ser det fra en anderldes vinkel.

Lære at kæmpe med sværd.

Det gode gamle kult spil, som nu er lavet i flash version så man kan spille det på nettet!

Fodboldmanger spil. Her kan du få lov til at styre det engelske premie league. Før dit hold til sejr!

Dit mål er at samle så mange bamsebjørne som overhovedet muligt for at blive forfremmet på legetøjsfabrikken. Kan du magte opgaven?

Tennis spil. Du styrer med pile-tasterne og slår på SPACE. Slagets retning styres også af pile-tasterne.

Brikkerne kommer én efter én, men du kan kontrollere dem. Det gælder om at få fjernet så mange linier som muligt. Dette gøres ved at fylde en linie helt ud, så bliver den automatisk fjernet. Du kan vende brikkerne, så de passer til hullerne.

Sats nogle point, og gæt hvor kuglen er henne.

Befri tomaterne fra den forfærdelige salat ved at bounce dem til sikkerhed.

Få dit tårn opbygget i den rigtige rækkefølge før vikingerne gør det.

Sjovt tank spil, hvor du er en tank imod en anden.

Virtual OL med 100 meterløb, spydkast og længdespring. Klik ind og se hvor godt du klarer dig! De bedste 100 spillere kommer på highscore-listen i enten spring, spyd eller 100 meter-løb. God fornøjelse.

Nu har du muligheden for at tage med Waffle boy på eventyr i bjergenen.

Din styrke har overtaget byen, men fjenden forsøger at presser dig ud. Beskyt byen så den ikke bliver overtaget igen. Du styrer tanken med piletaster og turretten med E R T og affyrer med SPACE.

Foregår under 2. verdenskrig og du skal kæmpe under foreskellige tidspunkter i krigen. Du bruger pile-tasterne til at styre og skyder på ?SPACE?.

Gælder om at komme ned til bunden af banen, så hurtigt og sikkert som muligt, udden at falde ud over kanten. For at få mere tid til at klare det, kan du samle de forskellige ting ind som er på rutschebanen.

Vælg en melodi, og prøv at spille den på trummer.

Kan du gætte, hvor kuglen er gemt?

Winnings.com de bedste chancer for at vinde! Få en chance for at vinde Kr 2,000,000, med et gennemsnit på hvert 3. spil vinder! Vind nu på Winnings.com.

Hjælp julemanden gennem 4 forskellige discipliner. Bla. skihop og 100 meterløb

Vælg dit favorit hold af de 32 hold som var med til vm 2006 og kæmp dig til vm finalen.

Byg din base op, udtænk strategiske træk og bomb dine fjender.

Målet er at finde husly før solen står op. Nye og forbedret våben til at nedkæmpe dine fjender.

Spil Yahtzee mod computeren eller 2 andre venner.

Det kendte terning spil. Du har ret til 3 terningkast, som du dog ikke behøver at bruge. Du afgør selv hvilke terninger du vil gemme og hvilke du vil kaste om. Du gemmer en tegning ved at trykke på den. Pointtallet skrives i en af rubrikkerne på blokken ved at trykke der hvor du vil have pointtallet til at stå. Rækkefølgen på spillepladen behøver ikke at blive fulgt.
 

PERSONLIGE FAVORITTER Du er her: - Spillemaskine.dk Gratis online spil - Alle de bedste onlinespil - En side gratis online spil 1