KATEGORIER


MENU
PERSONLIGE FAVORITTER

SIDER ALFABETISK
D 
  
Forside > Spil D

Spil D


Her er et lille tænke spil, som du kan pusle med. Du skal fylde et 9x9 gitter ud med tal fra 1 til 9. Hvert tal må kun forkomme én gang på hver række. Endvidere skal alle tallene forkomme for hver 3x3 kvadrat.

Spil dam mod computeren. Det gælder om at snuppe alle modstanderens brikke.

Spil dam mod computeren. Det gælder om at snuppe alle modstanderens brikke.

Den klassiske 7-kamp er på banen igen. Dog er det et gammelt spil (2-3 år gammelt) men der er dog det hele med. 100 meter hæk, højdespring, længdespring, 200 meter, spydkast, kuglestød, og 800 meter.

Du skal stoppe dine fjender fra at rejse hele vejen over din skærm. Du kan købe forskellige forsvarsvåben, som skal placeres på kortet.

Gælder om at detonere alle bomberne uden selv at blive sprængt med eller falde ud af banen.

Hjælp Diddl med at plukke en stor buket blomster til Diddlina.....

Diddl vil prøve at udtrykke sin store kærlighed for den dejlige Diddlina ved at forære hende et sæbeboblehjerte. Men det er ikke helt så nemt, da han bliver nødt til at føre hjertet gennem en lang snæver gang, hvor væggene ikke må berøres, for så går dets skrøbelige hjerte i stykker! Hjælp derfor Diddl med at bringe hjertet sikkert og hurtigt til Diddlina.

Drømmer du om at være tjener på en travl restaurant? Bane 1 er en introduktion, der lærer dig, hvad du skal gøre i spillet. Her er den korte version: Når gæster dukker op, trækker du dem over på et ledigt bord. Når de lægger menukortet ned på bordet, går du hen til dem for at tage imod deres ordre og aflevere ordresedlen på venstre side på desken øverst oppe. Så går kokken i gang med at lave maden. Når maden er færdig henter du maden og leverer den hen til det korrekte bordnummer. Når gæsten er færdig med at spise, går du hen til dem, så de kan betale regningen og gå. Herefter skal bordet ryddes, så bordet er ledig til den næste gæst. Tallerkenerne skal lægges i opvaskevognen, som du finder øverst til højre.

Fjern 3 eller flere ensfarvede æg. Du kan vælge mellem 2 måder at spillet på, enten på tid eller indtil der ikke er flere muligheder.

Et anderledes golfspil, hvor golfkuglen ikke mere er en del af spillet ;-)

Dokter Rargo har brug for hjælp på det travle hospital, og det er her du kommer ind, se hvor god du er til at tage dig a patienter med mere.

Dolph har fået en drømme-mission af selveste B. S. Christiansen. Han skal samle uran til en brintbombe. For at holde varmen i den arktiske kulde, må han slå ihjel. Med piletasterne styrer du Dolph. Med mellemrumstasten svinger Dolph køllen.

I dette spil skal du score flest mulige point med delfinen ved at lave saltomortaler og spins i luften.

Lav forskellige tricks og scor så mange point, som du kan

Et spil i stil med Donkey Kong. Du skal samle kroner, mens du arbejder dig op i banerne. Men pas på bomber og brændende olie. Du styrer med pile-tasterne og hopper på SPACE.

Her er et spil som vil bringe nostalgien frem. Du styrer med piletasterne. Mellemrumstasten bruger du til at hoppe med.

Gælder om at samle så mange donuts som muligt inden tiden er udløbet.

Masser af gode børnespil

Fedt bilspil, hvor du køre flere løb, og tjener penge op, Så du kan bygge din bil federe og federe!

Lille bilspil hvor de gælder om at kommer først i mål ved at nedkæmpe dine modstandere med opfindsomhed og speed.

Hjælp Darkwing Duck med at skyde Quacker Jacks bobler ned.
 

PERSONLIGE FAVORITTER Du er her: - Spillemaskine.dk Gratis online spil - Alle de bedste onlinespil - En side gratis online spil 1