KATEGORIER


MENU
PERSONLIGE FAVORITTER

SIDER ALFABETISK
F 
  
Forside > Spil F

Spil F


Sjovt skydespil , hvor du skal skyde smileys.

Fjenden nærmer byen. Du er den eneste til at forsvare den.

Et lille skægt og simpelt spil. Find 5 fejl på billedet

Det klassiske 4 på stribe. Spil enten mod computeren eller en ven.

Godt børnespil hvor er en fisk der skal spise sig større. Undgå de fisk der er større end dig selv.

Jo større fisk du fanger desto flere points får du.

Velkommen til verden af Fishy. Du starter som en lille fisk og skal spise dig stor ved at spise endnu mindre fisk end dig selv. Undgå at svøm ind i de store fisk, ellers bliver du selv spist!

Vælg et par sko og en kugle og gå i gang med at bowle.

Spil skak mod computeren.

Du skal placere dine tårne på strategiske steder, så de kan nedskyde så mange monstre og så hurtigt som muligt. Klik på et tårn på højre side for at vælge det. Derefter skal du klikke et sted i det grønne område på banen for at placere det valgte tårn. Hvert tårn koster noget, så du har derfor ikke uendeligt mange tårne at gøre godt med. Når du vil starte spillet, klikker du bare på start-knappen nederst på siden. Undervejs i spillet har du også mulighed for at købe tårne og placere dem på banen mens monstrene løber eller flyver forbi.

Et spil i stil med Counter-Strike. Din mission er at befri gidslerne fra terroristerne. Du bliver udstyret med 3 foreskellige våbener: en Desert Eagle, en M4?er og en Sniper riffel, som kan fås på tasterne ?1?, ?2? og ?3?. Du bruger tasten ?E? for at søge dækning og ?R? for at reloade. For at bruge flashbang, skal du trykke på ?F?.

Er du til bordfodbold? Så er dette spil helt sikkert noget for dig! Start spillet med at vælge dit hold fra Premier League.

I Football Volley skal du skyde på mål. Det gælder om at have en rigtigt timing.

Du er en mand som bare løber afsted. Du skal være så hurtig til at sige hvad han skal gøre, kravle op af en mur, hoppe over en bænk med mere. Hvis du er for langsom, går han i stå og du skal starte forfra.

Du har mulighed for at spille mod computeren eller en ven. Du bruger musen til at styre.

Kan du score på frispark? så prøv det her spil hvor det gælder om at nå så langt som overhodet muligt ved at score på tid.

Vælg din bane og få din frø til at hoppe først over målstregen. Pas på diverse forhindringer.

Fjern 3 eller flere sammenhængende frugter og få point.

Et spil i stil med Trial Bike spillene. Her er biken bare skiftet ud med en truck. Du bruger pile-tasterne til at styre.
 

PERSONLIGE FAVORITTER Du er her: - Spillemaskine.dk Gratis online spil - Alle de bedste onlinespil - En side gratis online spil 1