KATEGORIER


MENU
PERSONLIGE FAVORITTER

SIDER ALFABETISK
R 
  
Forside > Spil R

Spil R


Byg din egen bane og race mod computeren eller en kammerat.

Rasterwerks er et 1st person skydespil, i 3D. Du skal muligvis installere et lille shockwaveplugin for at spille.

Du skal føre en firkant til mål gennem forskellige baner. Du styrer det hele med musen og som navnet på spillet antyder, er det hele vendt op og ned. Det vil sige, at hvis du vil flytte firkanten til venstre skal du rykke musen til højre osv.

Du starter med at vælge brik-farve: Sort eller hvid. Målet er at omdanne alle modstanderens brikker til din farve. Det gør du ved at omringe en række af modstanderens brikker ved at placere dine brikker i hver ende af modstanderens række.

Et godt 3D racer spil. Animationen er glidende. Du styrer med piletasterne.

Det klassiske Pinball. De flipper med ?z? og ?/? og fyrer bolden med ?Enter?. Hvis ?/? ikke virker, så prøv med ?*?.

Hvis du kender til [url=http://www.casinotop10.dk/roulette.shtml]Roulette[/url], så burde du vide hvad dette spil går ud på. Spil på nogle numre, rul kuglen og håb på det bedste.

Det handler det kun om én ting og det er at løbe. Du skal løbe fra ende til anden og undgå huller undervejs. Væggene kan flytte sig, hvis du vælger at løbe på dem. Du bruger pile-tasterne til at styre og hopper på "SPACE".
 

PERSONLIGE FAVORITTER Du er her: - Spillemaskine.dk Gratis online spil - Alle de bedste onlinespil - En side gratis online spil 1